Cukrařina je pro mě nesmírná radost a jsem moc ráda, že ji díky svým výrobkům – od přemýšlení nad dezertem, přes rozklepnutí vajíčka, prosívání mouky, šlehání krému až po umístění poslední dekorace – mohu šířit dál.
Jsem majitelkou a zároveň šéfcukrářkou ve svých kavárnách Titique, které jsou ve Zlíně, Uherském Hradišti a Velehradě.
Při práci se řídím především svými chutěmi, mám pár velmi oblíbených ingrediencí, ráda experimentuji s různorodými texturami, inspirují mne stále nové trendy, ale zároveň respektuji tradiční suroviny a původní receptury.
Mám moc ráda práci s čokoládou, neméně ráda ovšem peču makronky, klasické buchty, croissanty, mille-feuille, odpalované těsto, tvořím monoporcové mousse dezerty, zadělávám a peču kvasový chleba nebo vyrábím zmrzlinu – zajímá mě prostě všechno, co patří do cukrářského světa.
Marcela Ingrová cukrářka
Snažím se neustále vzdělávat, mezi přední světové cukrářské mistry, u nichž jsem absolvovala kurzy, patří mimo jiné:
Jordi Bordas – B-Concept
Amaury Guichon
Antonio Bachour
Gianluca Aresu
Vladislav Panchenko
Johan Martin
Ryan Stevenson
David Gorgoshidze